Søg og forny bøger

Alle kan søge i Det Kgl. Biblioteks katalog. Søgefeltet finder du på forsiden

Indtil årsskiftet skal man stadig fysisk møde op på den lokation, hvor den bog befinder sig, som man gerne vil låne. I den periode er vi alle såkaldt private lånere, det betyder, at man logger på med sit NemId, og så kan man låne: https://www.kb.dk/user/login

Vi tilbyder naturligvis stadig at skaffe bøger fra andre biblioteker, pt sker det på den gode gammeldags facon: send en mail til Lisa (lk@dmjx.dk) med bestillingen. Efter nytår kommer man selv til at kunne bestille bøger fra alle Det Kgl. Biblioteks afdelinger til afhentning på DMJX, men den tid den glæde, ligesom yderligere information følger til den tid.

Indtil videre bestilles artikler også som nu ved at sende en mail til Lisa (lk@dmjx.dk). Vi bestræber os på hurtig levering ved elektroniske artikler, mens kopier af fysiske artikler har længere leveringstid.

15/6-21 vil søgedelen af bibliotek.dmjx.dk i perioder ikke være i funktion ligesom det også er den dag, vi skal lære nye søgefaciliteter, udlån og aflevering i et nyt system at kende. Vi håber, du vil bære over med eventuelle forsinkelser og ”udfald” i systemet den dag og hilse pænt på vores kolleger fra Det Kgl. Bibliotek, som den dag vil være på biblioteket på Katrinebjerg for at hjælpe os med at komme godt fra start.