Undervisere

Du kan dele din viden ved at oploade dit forsknings- og udviklingsarbejde i UC Viden, og gøre det tilgængeligt for alle interesserede.

Din forskning bliver synlige på UC Viden, der udgør en samlet vidensportal for de danske professionshøjskoler. Herudover bliver dit forsknings- og udviklingsarbejde lettere at finde af kollegaer, studerende og andre interesserede.
Din personlige profil giver et overskueligt overblik over dit forsknings- og udviklingsarbejde, og fra portalen kan du nemt dele din viden på sociale medier.

Gode søgetips
UC Videns support side er fyldt med nyttig information og vejledning fx fordele ved at inddatere egen publikationer, import fra enten online kilde, professionshøjskole eller universitet; manuel inddatering, Open Access mv. Se mere på UC Viden support

Sådan redigerer du din UC Viden profil
Din personlige profil og CV fungerer som et visitkort, som du let kan dele med andre. Vejledning til at redigere din profil og oprette et CV finder du her.

Videnregnskab
Her kan du læse “Professionshøjskolernes videnregnskab om forskning og udvikling 2017”

Rapport over alle projekter, publikationer og præsentationer, som Danmarks Medie og Journalisthøjskole har registreret i UC Viden i 2017
Årsrapport FoU 2017

PowerPoint introduktion til UC Viden

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bibliotekarerne Lisa og Helle