Undervisere

Du kan dele din viden ved at oploade dit forsknings- og udviklingsarbejde i UC Viden, og gøre det tilgængeligt for alle interesserede.

Din forskning bliver synlige på UC Viden, der udgør en samlet vidensportal for de danske professionshøjskoler. Herudover bliver dit forsknings- og udviklingsarbejde lettere at finde af kollegaer, studerende og andre interesserede.
Din personlige profil giver et overskueligt overblik over dit forsknings- og udviklingsarbejde, og fra portalen kan du nemt dele din viden på sociale medier.

Gode søgetips
UC Videns support side er fyldt med nyttig information og vejledning fx fordele ved at inddatere egen publikationer, import fra enten online kilde, professionshøjskole eller universitet; manuel inddatering, Open Access mv. Se mere på UC Viden support

Kendskabsvideo til brug i undervisningen af de studerende
På YouTube er der nu adgang til en lille film, hvor de studerende kan se hvilke fordele der er ved UC Viden, og hvordan de bruger databasen. Du finder filmen her
Videoen kan frit anvendes i undervisning eller i forbindelse med litteratursøgningskurser

Sådan logger du på din profil i UC Viden
Du kan logge ind i UC Viden på flg. link UC Viden

Sådan redigerer du din UC Viden profil
Din personlige profil og CV fungerer som et visitkort, som du let kan dele med andre. Vejledning til at redigere din profil og oprette et CV finder du her.

Retningslinjer for registrering af positivt bedømte lektoranmodninger
Positivt bedømte lektoranmodninger skal registreres i UC Viden, da de har et tydeligt akademisk præg og indeholder et forsknings- og udviklingsprojekt. De kan desuden fungere som inspiration for adjunkter, som er eller skal i gang med et lektorkvalificeringsforløb, og repræsenterer dermed en betydelig informationsværdi, som gøres internt tilgængelig ved registreringen.
Du kan læse en vejledning her

Videnregnskab
Her kan du læse “Professionshøjskolernes videnregnskab om forskning og udvikling 2019”

Rapport over alle projekter, publikationer og præsentationer, som Danmarks Medie og Journalisthøjskole har registreret i UC Viden i 2019
Årsrapport FoU 2019

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte bibliotekar Helle Barth