Om biblioteket

Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles bibliotek er et fagbibliotek med 2 betjeningssteder: Olof Palmes Allé i Aarhus og Emdrupvej i København. Bibliotekskatalog og databaseadgange er fælles for de to biblioteker, mens bøger og trykte magasiner er emneopdelt på de to lokationer. I Aarhus er der fokus på det journalistiske område, mens der i København primært fokuseres på de grafiske fag.

Åbningstid: mandag – fredag fra kl. 8.00 – 17.00.

Aarhus

Ud over bøger og magasiner har biblioteket et udvalg af bachelorprojekter og førsteårsopgaver, ligesom de landsdækkende og regionale dagblade for den seneste måned kan ses i biblioteket.

I biblioteket findes adskillige gruppearbejdspladser, kloge m2 med 2 smartboards og projektorer, et læselokale samt rekreative områder med sofaer, hængekøje og sækkestole.

København

Ud over bøger og magasiner har biblioteket desuden forskellige papirkollektioner, Pantonefarve-skalaer, et udvalg af bachelorprojekter samt dokumentarfilm fra den internationale tv-festival INPUT.

Biblioteket er indrettet med flere gruppearbejdspladser, whiteboard og projektor, A4 scanner samt computere og kaffeautomat.

Regler for benyttelse af biblioteket.

Oversigt over de vigtigste udenlandske biblioteker.